Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008


Εκδήλωση – Προβολή Ταινίας

Το Στέκι Αλβανών Μεταναστών σας προσκαλεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, ώρα 19:30, στην προβολή των τριών ταινιών μικρού μήκους του βραβευμένου αλβανού σκηνοθέτη Bujar Alimani. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο ίδιος ο σκηνοθέτης για μια συζήτηση με το κοινό.

Στέκι Αλβανών Μεταναστών
Σπύρου Τρικούπη 43 Εξάρχεια


Aktivitet – Shfaqje Filmash

Strehëza e Emigrantëve Shqiptarë ju fton të Premten më 21 Nëndor, ora 19:30, në shfaqjen e tre filmave me metrazh të shkurtër të rregjizorit të njohur shqiptar Bujar Alimani. I pranishëm do të jetë dhe vetë rregjizori për një bashkëbisedim me publikun.

Strehëza e Emigrantëve Shqiptarë
Σπύρου Τρικούπη 43 Εξάρχεια

4 σχόλια:

jinx είπε...

tha exei ellinikous ipotitlous?

Ανώνυμος είπε...

nai tha exei ellinika subs.

Ανώνυμος είπε...

θα προτείνω το blog σας στο περιοδικό που εκδίδει ο φίλος μου μεσω ιντερνετ.Τι να πω? Συγγνώμη για λογαριασμό του έθνους μου? Οτι το ανθρώπινο γένος στο σύνολό του υποφέρει από επικίνδυνη και ανώριμη ανασφάλεια και υποκινείται από πρωτόγονα πάθη τα οποία εκμεταλλεύονται προς όφελός τους οι κυβερνήσεις? Δεν δικαιολογούμαι. Διαπιστώνω κι απογοητεύομαι.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από κανέναν απλα να φροντίσει ο ίδιος να μην κάνει μαλακίες και όταν οι υπόλοιποι γύρω του κάνουν μαλακίες να μην σιωπήσει αλλά να φροντίσει να μην ξανακάνουν.
Κανέις μας δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο αλλά μπορούμε να αλλάξουμε τον ευατό μας και τους γύρο μας

Locations of visitors to this page